dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Bejaarde Schiedammer gewond na overval

- advertentie -


Schiedam –  
Donderdagochtend werd een 89-jarige man in zijn woning aan de Koekoekslaan overvallen door enkele mannen. De politie zoekt getuigenDe mannen braken donderdagochtend in bij de woning van het slachtoffer. Ze maakten hem wakker en eisten geld van hem. Hoe laat alles zich precies afspeelde is nog onbekend. 

De politie werd rond 05:00 uur gewaarschuwd door de buren, die gealarmeerd werden door gestommel van het door de overvallers vastgebonden slachtoffer. De verdachten waren toen waarschijnlijk al enige tijd weg. Agenten gingen meteen ter plaatse. De 89-jarige bewoner bleek een lichte verwonding te hebben. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Getuigenoproep

De politie neemt de overval zeer hoog op. Er is nog veel onduidelijk en dus zijn er getuigen nodig. Heeft u die nacht iets gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag dan naar de recherche van district Waterweg-Noord. Of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -