Bejaarde Schiedammer gewond na overval

Date:

Deel bericht:


Schiedam –  
Donderdagochtend werd een 89-jarige man in zijn woning aan de Koekoekslaan overvallen door enkele mannen. De politie zoekt getuigenDe mannen braken donderdagochtend in bij de woning van het slachtoffer. Ze maakten hem wakker en eisten geld van hem. Hoe laat alles zich precies afspeelde is nog onbekend. 

- Advertisement -

De politie werd rond 05:00 uur gewaarschuwd door de buren, die gealarmeerd werden door gestommel van het door de overvallers vastgebonden slachtoffer. De verdachten waren toen waarschijnlijk al enige tijd weg. Agenten gingen meteen ter plaatse. De 89-jarige bewoner bleek een lichte verwonding te hebben. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Getuigenoproep

De politie neemt de overval zeer hoog op. Er is nog veel onduidelijk en dus zijn er getuigen nodig. Heeft u die nacht iets gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag dan naar de recherche van district Waterweg-Noord. Of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Politie zoekt getuigen van overval Juwelier Hoogstraat Schiedam

Schiedam - Op donderdagmiddag 29 februari rond 13.30 uur heeft een overval plaatsgevonden op een juwelier aan de...

Explosief gaat af bij geparkeerde auto Jan Wernard van den Berghpad Schiedam

Schiedam - Bij een geparkeerde auto aan de Jan Wernard van den Berghpad in Schiedam is zaterdagavond rond...

Man uit Den Haag ontsnapt aan gijzeling in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag op woensdag 14 februari heeft de politie vier mannen aangehouden op...