Politie treft 2200 joints aan in woning

donderdag 25 oktober 2012 20:17


Rotterdam – 
Woensdagochtend rond 09.30 uur troffen agenten twaalf kilo softdrugs en zo’n 2200 joints aan in een woning aan de Rotterdamse Adrianastraat.  Een 37-jarige bewoonster van het pand is aangehouden. Agenten waren in de woning om een man te zoeken die nog een straf open had staan. Die bleek in de woning niet aanwezig. Wel roken agenten een penetrante hennepgeur.

Die bleek te komen uit een afgesloten slaapkamer. Nadat een machtiging was afgegeven heeft een slotenmaker de deur geopend en werden de tien kilo hennep en ruim 2200 voorgedraaide joints aangetroffen. De 37-jarige bewoonster van de woning is aangehouden. De woningbouwvereniging bekijkt de maatregelen die tegen de huurster genomen kunnen worden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie treft 2200 joints aan in woning
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Woensdagochtend rond 09.30 uur troffen agenten twaalf kilo softdrugs en zo’n 2200 joints aan in een woning aan de Rotterdamse Adrianastraat.  Een 37-jarige bewoonster van het pand is aangehouden. Agenten waren in de woning om een man te zoeken die nog een straf open had staan. Die bleek in de woning niet aanwezig. Wel roken agenten een penetrante hennepgeur.

Die bleek te komen uit een afgesloten slaapkamer. Nadat een machtiging was afgegeven heeft een slotenmaker de deur geopend en werden de tien kilo hennep en ruim 2200 voorgedraaide joints aangetroffen. De 37-jarige bewoonster van de woning is aangehouden. De woningbouwvereniging bekijkt de maatregelen die tegen de huurster genomen kunnen worden.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!