dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie treft 2200 joints aan in woning

- advertentie -


Rotterdam – 
Woensdagochtend rond 09.30 uur troffen agenten twaalf kilo softdrugs en zo’n 2200 joints aan in een woning aan de Rotterdamse Adrianastraat.  Een 37-jarige bewoonster van het pand is aangehouden. Agenten waren in de woning om een man te zoeken die nog een straf open had staan. Die bleek in de woning niet aanwezig. Wel roken agenten een penetrante hennepgeur.

Die bleek te komen uit een afgesloten slaapkamer. Nadat een machtiging was afgegeven heeft een slotenmaker de deur geopend en werden de tien kilo hennep en ruim 2200 voorgedraaide joints aangetroffen. De 37-jarige bewoonster van de woning is aangehouden. De woningbouwvereniging bekijkt de maatregelen die tegen de huurster genomen kunnen worden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -