Brand in schoorsteen van schip

vrijdag 26 oktober 2012 07:13


Rotterdam –
Op de Breadbox Marlin een schip wat afgemeerd ligt bij de scheepswerf Bolnes aan de Oostdijk heeft korte tijd een fikse brand gewoed. De brandweer schaalde op naar grote brand om de nodige mankracht en materialen bij elkaar te krijgen. Ter plaatse bleek het te gaan om een fikse brand in de schoorsteen van het schip.

Bij de brand kreeg de brandweer hulp van de Havendienst. Door een snelle inzet van de brandweer wisten zij branduitbreiding te voorkomen en was het vuur na een kleine driekwartier onder controle. Hoe de brand in het schip is ontstaan is niet bekend. 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in schoorsteen van schip
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Op de Breadbox Marlin een schip wat afgemeerd ligt bij de scheepswerf Bolnes aan de Oostdijk heeft korte tijd een fikse brand gewoed. De brandweer schaalde op naar grote brand om de nodige mankracht en materialen bij elkaar te krijgen. Ter plaatse bleek het te gaan om een fikse brand in de schoorsteen van het schip.

Bij de brand kreeg de brandweer hulp van de Havendienst. Door een snelle inzet van de brandweer wisten zij branduitbreiding te voorkomen en was het vuur na een kleine driekwartier onder controle. Hoe de brand in het schip is ontstaan is niet bekend. 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!