Ongeval op kruising Pascalweg

vrijdag 26 oktober 2012 12:15


Rotterdam – 
Vrijdagmorgen, iets na half twaalf vond een aanrijding plaats op de kruising Pascalweg-Guido Gezelleweg. Vanaf de Catullusweg wilde een personenauto de kruising oversteken richting de Guido Gezelleweg, maar de bestuurder lette op een andere wagen die zich op de kruising ophield waardoor hij de van rechts komende auto over het hoofd heeft gezien.

De bestuurster van de geraakte personenauto werd hierdoor tussen twee palen gedrukt. In deze auto zaten achterin ook een aantal kinderen die geen gordel om hadden. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval op kruising Pascalweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Vrijdagmorgen, iets na half twaalf vond een aanrijding plaats op de kruising Pascalweg-Guido Gezelleweg. Vanaf de Catullusweg wilde een personenauto de kruising oversteken richting de Guido Gezelleweg, maar de bestuurder lette op een andere wagen die zich op de kruising ophield waardoor hij de van rechts komende auto over het hoofd heeft gezien.

De bestuurster van de geraakte personenauto werd hierdoor tussen twee palen gedrukt. In deze auto zaten achterin ook een aantal kinderen die geen gordel om hadden. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!