Bewoner gewond door verbranding

zaterdag 27 oktober 2012 08:57


Capelle aan den IJssel – 
Een bewoner van het seniorencomplex Bermensteyn is zaterdagmorgen gewond geraakt aan zijn handen. Door een nog onbekende oorzaak had een man zijn handen ergens aan verbrand. De brandweer, politie en motorambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

De bewoner van het pand is ter plaatse behandeld door een ambulancemedewerker, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer kon verder weinig doen en keerde als snel weer terug naar de kazerne. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner gewond door verbranding
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Een bewoner van het seniorencomplex Bermensteyn is zaterdagmorgen gewond geraakt aan zijn handen. Door een nog onbekende oorzaak had een man zijn handen ergens aan verbrand. De brandweer, politie en motorambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

De bewoner van het pand is ter plaatse behandeld door een ambulancemedewerker, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer kon verder weinig doen en keerde als snel weer terug naar de kazerne. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!