woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Brandweer knipt deur van auto open

- advertentie -


Rotterdam –
Een persoon is zondagmiddag gewond geraakt na een aanrijding tussen twee personenauto’s. Dit gebeurde op de kruising Westersingel met het Museumpark. Door de klap kon het portier van één van de auto’s niet meer open. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de auto te halen door de deur te verwijderen.

Door het ongeval raakte één persoon gewond. Deze is na onderzoek door het ambulancepersoneel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de voertuigen weggesleept.

Foto : Wendy van Viegen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -