Brandweer knipt deur van auto open

zondag 28 oktober 2012 20:47


Rotterdam –
Een persoon is zondagmiddag gewond geraakt na een aanrijding tussen twee personenauto’s. Dit gebeurde op de kruising Westersingel met het Museumpark. Door de klap kon het portier van één van de auto’s niet meer open. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de auto te halen door de deur te verwijderen.

Door het ongeval raakte één persoon gewond. Deze is na onderzoek door het ambulancepersoneel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de voertuigen weggesleept.

Foto : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer knipt deur van auto open
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een persoon is zondagmiddag gewond geraakt na een aanrijding tussen twee personenauto’s. Dit gebeurde op de kruising Westersingel met het Museumpark. Door de klap kon het portier van één van de auto’s niet meer open. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de auto te halen door de deur te verwijderen.

Door het ongeval raakte één persoon gewond. Deze is na onderzoek door het ambulancepersoneel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de voertuigen weggesleept.

Foto : Wendy van Viegen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!