Echtpaar vastgebonden bij woningoverval

zondag 28 oktober 2012 21:31


Lansingerland (Bergschenhoek) –
Politieagenten doen onderzoek naar een woningoverval aan de Wildersekade in Bergschenhoek. Hierbij is niemand gewond geraakt. Rond 20.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. In de woning was een 64-jarige vrouw en een 65-jarige man aanwezig. Ze bedreigden het echtpaar met een mes en bonden hen vast.

De mannen gingen er vandoor met wat persoonlijke bezittingen en de auto van het echtpaar. Het echtpaar wist zichzelf daarna los te maken en belde de politie. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en de Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld.

Informatie?

Bent u getuige geweest van deze woningoveval of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Echtpaar vastgebonden bij woningoverval
Schrijver:

 

 


Lansingerland (Bergschenhoek) –
Politieagenten doen onderzoek naar een woningoverval aan de Wildersekade in Bergschenhoek. Hierbij is niemand gewond geraakt. Rond 20.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. In de woning was een 64-jarige vrouw en een 65-jarige man aanwezig. Ze bedreigden het echtpaar met een mes en bonden hen vast.

De mannen gingen er vandoor met wat persoonlijke bezittingen en de auto van het echtpaar. Het echtpaar wist zichzelf daarna los te maken en belde de politie. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en de Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld.

Informatie?

Bent u getuige geweest van deze woningoveval of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!