Echtpaar vastgebonden bij woningoverval

Date:

Deel bericht:


Lansingerland (Bergschenhoek) –
Politieagenten doen onderzoek naar een woningoverval aan de Wildersekade in Bergschenhoek. Hierbij is niemand gewond geraakt. Rond 20.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. In de woning was een 64-jarige vrouw en een 65-jarige man aanwezig. Ze bedreigden het echtpaar met een mes en bonden hen vast.

- Advertisement -

De mannen gingen er vandoor met wat persoonlijke bezittingen en de auto van het echtpaar. Het echtpaar wist zichzelf daarna los te maken en belde de politie. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en de Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld.

Informatie?

Bent u getuige geweest van deze woningoveval of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd