woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Meerdere gewonden steekpartij Spijkenisse

- advertentie -


Spijkenisse –
In de Wilhelmina Bladergroenstraat in de wijk Maaswijkzijn vannacht vier mensen gewond geraakt. De politie trof hen aan in het speelparkje. Een vechtpartij onstond in een steekpartij waarna er twee slachtoffer steekwonden opliepen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch team gingen ter plaatse naar het incident.

Volgens de politie lijkt het erop dat een ruzie over gestolen goederen uit de hand is gelopen. Dit resulteerde in een flinke vecht en steekpartij. De slachtoffers zijn behandeld door ambulance en MMT personeel. Zijn zijn allen naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie heeft ze daarna aangehouden voor verhoor. Het is verder niet bekend of er meer mensen zijn betrokken bij het incident.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -