Meerdere gewonden steekpartij Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
In de Wilhelmina Bladergroenstraat in de wijk Maaswijkzijn vannacht vier mensen gewond geraakt. De politie trof hen aan in het speelparkje. Een vechtpartij onstond in een steekpartij waarna er twee slachtoffer steekwonden opliepen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch team gingen ter plaatse naar het incident.

- Advertisement -

Volgens de politie lijkt het erop dat een ruzie over gestolen goederen uit de hand is gelopen. Dit resulteerde in een flinke vecht en steekpartij. De slachtoffers zijn behandeld door ambulance en MMT personeel. Zijn zijn allen naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie heeft ze daarna aangehouden voor verhoor. Het is verder niet bekend of er meer mensen zijn betrokken bij het incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd