maandag, januari 18, 2021

Meerdere gewonden steekpartij Spijkenisse


Spijkenisse –
In de Wilhelmina Bladergroenstraat in de wijk Maaswijkzijn vannacht vier mensen gewond geraakt. De politie trof hen aan in het speelparkje. Een vechtpartij onstond in een steekpartij waarna er twee slachtoffer steekwonden opliepen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch team gingen ter plaatse naar het incident.

Volgens de politie lijkt het erop dat een ruzie over gestolen goederen uit de hand is gelopen. Dit resulteerde in een flinke vecht en steekpartij. De slachtoffers zijn behandeld door ambulance en MMT personeel. Zijn zijn allen naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie heeft ze daarna aangehouden voor verhoor. Het is verder niet bekend of er meer mensen zijn betrokken bij het incident.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg