Zwaargewonde man na steekpartij

zondag 28 oktober 2012 21:37
0710ambu1.jpg


Rotterdam –
De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident aan de Mathernesserdijk in Rotterdam-West. Rond 19.15 uur kregen twee jongens een onenigheid met een groepje jongeren. De ruzie eindigde in een steekpartij waarbij een 17-jarige jongen ernstig gewond raakte.

Hij is vervoerd naar het ziekenhuis. Wat de aanleiding is geweest van de ruzie, heeft de politie nog in onderzoek. Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u anderszins informatie hierover? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde man na steekpartij
Schrijver:

 

0710ambu1.jpg 


Rotterdam –
De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident aan de Mathernesserdijk in Rotterdam-West. Rond 19.15 uur kregen twee jongens een onenigheid met een groepje jongeren. De ruzie eindigde in een steekpartij waarbij een 17-jarige jongen ernstig gewond raakte.

Hij is vervoerd naar het ziekenhuis. Wat de aanleiding is geweest van de ruzie, heeft de politie nog in onderzoek. Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u anderszins informatie hierover? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!