Loeiende sirenes en vlammen op Open Dag

maandag 29 oktober 2012 19:18


Barendrecht –
Blauwe lampen en loeiende sirenes! dat was afgelopen zaterdag het decor op de gemeentewerf in Barendrecht. Brandweer Barendrecht hield zaterdag een open dag en had daarbij diverse andere hulpdiensten uitgenodigd. Zo was de Ambulancedienst, politie, team brandonderzoek, prorail incidentenbestrijding, bergingsbedrijf en de DCMR aanwezig.

Om 10 uur opende de brandweer de deuren van de gemeentewerf. over het terrein stonden diverse voertuigen verspreid. ook werden er de gedurende dag demonstraties gegeven door brandweer, ambulance politie en de DCMR. Zo liet de brandweer zien hoe erg een vlam in de pan kan zijn als deze niet goed wordt geblust.

Foto’s : Remco Holst

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Loeiende sirenes en vlammen op Open Dag
Schrijver:

 

 


Barendrecht –
Blauwe lampen en loeiende sirenes! dat was afgelopen zaterdag het decor op de gemeentewerf in Barendrecht. Brandweer Barendrecht hield zaterdag een open dag en had daarbij diverse andere hulpdiensten uitgenodigd. Zo was de Ambulancedienst, politie, team brandonderzoek, prorail incidentenbestrijding, bergingsbedrijf en de DCMR aanwezig.

Om 10 uur opende de brandweer de deuren van de gemeentewerf. over het terrein stonden diverse voertuigen verspreid. ook werden er de gedurende dag demonstraties gegeven door brandweer, ambulance politie en de DCMR. Zo liet de brandweer zien hoe erg een vlam in de pan kan zijn als deze niet goed wordt geblust.

Foto’s : Remco Holst

 

 

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!