Wederom ernstig ongeval Colosseumweg

maandag 29 oktober 2012 19:00


Rotterdam – 
Vanmorgen rond kwart voor tien kregen de hulpdiensten een melding van een zwaar auto-ongeluk met beknelling. Ambulances, brandweer en politie snelden zich naar de Colosseumweg. Eenmaal terplekke troffen ze een grote chaos van mensen in shock en auto-onderdelen aan. Door een beknelling moest een slachtoffer uit een auto worden geknipt.

Haar hoofd werd ondertussen stabiel gehouden door een ambulancemedewerker terwijl een brandweerman het infuus omhoog hield. Het slachtoffer werd met een schepbrancard uit haar benarde positie bevrijd. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een andere inzittende is door de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak waardoor de Colosseumweg tijdelijk in beide richtingen was afgesloten.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom ernstig ongeval Colosseumweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Vanmorgen rond kwart voor tien kregen de hulpdiensten een melding van een zwaar auto-ongeluk met beknelling. Ambulances, brandweer en politie snelden zich naar de Colosseumweg. Eenmaal terplekke troffen ze een grote chaos van mensen in shock en auto-onderdelen aan. Door een beknelling moest een slachtoffer uit een auto worden geknipt.

Haar hoofd werd ondertussen stabiel gehouden door een ambulancemedewerker terwijl een brandweerman het infuus omhoog hield. Het slachtoffer werd met een schepbrancard uit haar benarde positie bevrijd. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een andere inzittende is door de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak waardoor de Colosseumweg tijdelijk in beide richtingen was afgesloten.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!