Fietser getroffen door bliksem in Benthuizen

dinsdag 30 oktober 2012 07:07


Benthuizen – 
Een fietser is maandagavond op de Omleidingsweg zwaargewond geraakt door blikseminslag. Het incident gebeurde tegenover de brandweerkazerne. De brandweer heeft direct eerste hulp verleend in afwachting van het ambulancepersoneel. Ook werd de hulp van het Mobiel Medisch Team ingeroepen.

Ambulancepersoneel en het MMT behandelden het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen. Daarop is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het LUMC in Leiden. Het slachtoffer had onder andere ernstige brandwonden. Hoe het nu met de man gaat is niet bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser getroffen door bliksem in Benthuizen
Schrijver:

 

 


Benthuizen – 
Een fietser is maandagavond op de Omleidingsweg zwaargewond geraakt door blikseminslag. Het incident gebeurde tegenover de brandweerkazerne. De brandweer heeft direct eerste hulp verleend in afwachting van het ambulancepersoneel. Ook werd de hulp van het Mobiel Medisch Team ingeroepen.

Ambulancepersoneel en het MMT behandelden het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen. Daarop is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het LUMC in Leiden. Het slachtoffer had onder andere ernstige brandwonden. Hoe het nu met de man gaat is niet bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!