RET conducteur geslagen en geschopt

Date:

Deel bericht:


Rotterdam
De politie in Rotterdam is op zoek naar getuigen van een mishandeling in tramlijn 2 in Rotterdam. Daar werd dinsdagavond ter hoogte van tramhalte Groene Tuin een conducteur mishandeld door drie mannen. De conducteur had de mannen herhaaldelijk gevraagd de muziek uit te zetten die zij met hun mobiele telefoons afspeelden. Dit weigerden de mannen en zij begonnen de conducteur lastig te vallen.

- Advertisement -

De conducteur vroeg de trambestuurder de meldkamer van de RET in kennis te stellen en versterking te sturen. Bij de tramhalte aan de Groene Tuin stapten de drie mannen op de conducteur af en bedreigden hem. Vervolgens sloegen en schopten zij hem. De conducteur liep hierbij een snee boven zijn linkeroog op. De daders verlieten na de mishandeling de tram en vluchtten in de richting van het Prinsenplein. De conducteur is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Hem wordt slachtofferhulp aan-geboden.

De politie roept getuigen van het incident op zich te melden. Ook komt de politie graag in contact met mensen die meer weten over de identiteit van daders. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Ano-niem bellen kan ook: 0800-7000. 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...