RET conducteur geslagen en geschopt

woensdag 31 oktober 2012 07:26
0710ambu1.jpg


Rotterdam
De politie in Rotterdam is op zoek naar getuigen van een mishandeling in tramlijn 2 in Rotterdam. Daar werd dinsdagavond ter hoogte van tramhalte Groene Tuin een conducteur mishandeld door drie mannen. De conducteur had de mannen herhaaldelijk gevraagd de muziek uit te zetten die zij met hun mobiele telefoons afspeelden. Dit weigerden de mannen en zij begonnen de conducteur lastig te vallen.

De conducteur vroeg de trambestuurder de meldkamer van de RET in kennis te stellen en versterking te sturen. Bij de tramhalte aan de Groene Tuin stapten de drie mannen op de conducteur af en bedreigden hem. Vervolgens sloegen en schopten zij hem. De conducteur liep hierbij een snee boven zijn linkeroog op. De daders verlieten na de mishandeling de tram en vluchtten in de richting van het Prinsenplein. De conducteur is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Hem wordt slachtofferhulp aan-geboden.

De politie roept getuigen van het incident op zich te melden. Ook komt de politie graag in contact met mensen die meer weten over de identiteit van daders. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Ano-niem bellen kan ook: 0800-7000. 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

RET conducteur geslagen en geschopt
Schrijver:

 

0710ambu1.jpg 


Rotterdam
De politie in Rotterdam is op zoek naar getuigen van een mishandeling in tramlijn 2 in Rotterdam. Daar werd dinsdagavond ter hoogte van tramhalte Groene Tuin een conducteur mishandeld door drie mannen. De conducteur had de mannen herhaaldelijk gevraagd de muziek uit te zetten die zij met hun mobiele telefoons afspeelden. Dit weigerden de mannen en zij begonnen de conducteur lastig te vallen.

De conducteur vroeg de trambestuurder de meldkamer van de RET in kennis te stellen en versterking te sturen. Bij de tramhalte aan de Groene Tuin stapten de drie mannen op de conducteur af en bedreigden hem. Vervolgens sloegen en schopten zij hem. De conducteur liep hierbij een snee boven zijn linkeroog op. De daders verlieten na de mishandeling de tram en vluchtten in de richting van het Prinsenplein. De conducteur is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Hem wordt slachtofferhulp aan-geboden.

De politie roept getuigen van het incident op zich te melden. Ook komt de politie graag in contact met mensen die meer weten over de identiteit van daders. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Ano-niem bellen kan ook: 0800-7000. 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!