vrijdag, januari 22, 2021

Man steelt 1000 euro aan boodschappen


Capelle aan den IJssel – 
Een 32-jarige Rotterdammer is donderdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Picassopassage in Capelle aan den IJssel. Hij had een winkelwagen met 310 goederen volgeladen en liep er de supermarkt mee uit. De man kwam met een vrouw de winkel binnen en begon een winkelwagen met een zeer diverse selectie aan goederen te laden. Het viel het personeel op dat dit bovendien nogal veel goederen betrof. Ze hielden het duo in de gaten.

De vrouw verliet op een gegeven moment de winkel na iets te hebben afgerekend. Na enige tijd verliet de man de winkel via de klaphekjes bij de ingang. Dat kon nadat er een nieuwe klant de winkel binnen kwam. Het personeel sprak de man direct aan. Hij probeerde weg te lopen en rukte zich los toen personeel dat wilde voorkomen.

Een agent in vrije tijd en een andere man hielpen de verdachte, onder controle te krijgen. Het bleek te gaan om een 32-jarige Rotterdammer. Na de arrestatie kon de buit goed worden bekeken: het ging om 310 goederen met een waarde van 976,62 euro. Naar de identiteit van zijn vrouwelijke metgezel wordt onderzoek gedaan.

Related Articles

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg