Auto in brand in parkeergarage Bijenkorf

zaterdag 3 november 2012 14:02


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagmiddag uit naar parkeergarage Bijenkorf aan de Aert van Nesstraat. Omdat niet bekend was wat er in brand stond, schaalde de hulpdiensten direct op naar middel brand. De brandweer was snel ter plaatse en constateerde een kleine autobrand met lichte rookontwikkeling.

De auto stond geparkeerd op de 5e etage van de parkeergarage. De brandweer bracht een slang via een ladderwagen omhoog. Het brandje kon daarop snel geblust worden. De garage was tijdelijk afgesloten voor het publiek.

Foto : Twitter Kazerne Baan @KazBaanTS231

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand in parkeergarage Bijenkorf
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagmiddag uit naar parkeergarage Bijenkorf aan de Aert van Nesstraat. Omdat niet bekend was wat er in brand stond, schaalde de hulpdiensten direct op naar middel brand. De brandweer was snel ter plaatse en constateerde een kleine autobrand met lichte rookontwikkeling.

De auto stond geparkeerd op de 5e etage van de parkeergarage. De brandweer bracht een slang via een ladderwagen omhoog. Het brandje kon daarop snel geblust worden. De garage was tijdelijk afgesloten voor het publiek.

Foto : Twitter Kazerne Baan @KazBaanTS231

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!