woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto in brand in parkeergarage Bijenkorf

- advertentie -


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagmiddag uit naar parkeergarage Bijenkorf aan de Aert van Nesstraat. Omdat niet bekend was wat er in brand stond, schaalde de hulpdiensten direct op naar middel brand. De brandweer was snel ter plaatse en constateerde een kleine autobrand met lichte rookontwikkeling.

De auto stond geparkeerd op de 5e etage van de parkeergarage. De brandweer bracht een slang via een ladderwagen omhoog. Het brandje kon daarop snel geblust worden. De garage was tijdelijk afgesloten voor het publiek.

Foto : Twitter Kazerne Baan @KazBaanTS231


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -