Klopjacht op iPad berovers

zondag 4 november 2012 10:37


Dordrecht / Hoogvliet – 
Zaterdagavond 3 november heeft er een achtervolging plaatsgevonden na een beroving in het centrum van Dordrecht. Daarbij werd een iPad meegenomen. De vier verdachten, in de leeftijd van 16, 18, 19 en 20 jaar, gingen er na de beroving in een personenauto vandoor. De politie zette meteen de achtervolging in via de A16, A4 en de A15 en kwam uiteindelijk tot stilstand bij een parkeergarage aan de Toscaweg in Hoogvliet.

Tijdens de achtervolging werd de auto vanuit de lucht gevolgd door een politiehelicopter. Twee inzittenden van de auto, een vrouw uit den Haag en een man uit Hoogvliet, konden meteen worden aangehouden. De twee andere inzittenden gingen er lopend vandoor. Agenten losten schoten en daarbij raakte niemand gewond. Een derde man uit Rotterdam kon in de directe omgeving worden aangehouden en de vierde man uit Hoogvliet werd in zijn eigen woning opgepakt. In de auto trof de politie de gestolen iPad aan. Het viertal is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : Ivar van Dijk (Regio-17)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Klopjacht op iPad berovers
Schrijver:

 

 


Dordrecht / Hoogvliet – 
Zaterdagavond 3 november heeft er een achtervolging plaatsgevonden na een beroving in het centrum van Dordrecht. Daarbij werd een iPad meegenomen. De vier verdachten, in de leeftijd van 16, 18, 19 en 20 jaar, gingen er na de beroving in een personenauto vandoor. De politie zette meteen de achtervolging in via de A16, A4 en de A15 en kwam uiteindelijk tot stilstand bij een parkeergarage aan de Toscaweg in Hoogvliet.

Tijdens de achtervolging werd de auto vanuit de lucht gevolgd door een politiehelicopter. Twee inzittenden van de auto, een vrouw uit den Haag en een man uit Hoogvliet, konden meteen worden aangehouden. De twee andere inzittenden gingen er lopend vandoor. Agenten losten schoten en daarbij raakte niemand gewond. Een derde man uit Rotterdam kon in de directe omgeving worden aangehouden en de vierde man uit Hoogvliet werd in zijn eigen woning opgepakt. In de auto trof de politie de gestolen iPad aan. Het viertal is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : Ivar van Dijk (Regio-17)

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!