Man op tijd uit brandende boot

zondag 4 november 2012 21:21


Hellevoetsluis –
Op de Kanaalweg Westzijden ontstond zondagmiddag een brand in een boot. Een man belde brandweer dat zijn boot in brand stond en wist zichzelf op tijd in veiligheid te brengen. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de kajuit van het schip. De brandweer maakte middelbrand om te voorkomen dat het vuur naar onder boten oversloeg.

De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De man kon alleen maar toe kijken hoe zijn levenswerk in vlammen opging. De boot stond te koop en de eigenaar had al een vermoedelijke koper voor de boot. De schade aan de boot is enorm.

Foto’s : Remco Holst & Wil van Balen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op tijd uit brandende boot
Schrijver:

 

 


Hellevoetsluis –
Op de Kanaalweg Westzijden ontstond zondagmiddag een brand in een boot. Een man belde brandweer dat zijn boot in brand stond en wist zichzelf op tijd in veiligheid te brengen. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de kajuit van het schip. De brandweer maakte middelbrand om te voorkomen dat het vuur naar onder boten oversloeg.

De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De man kon alleen maar toe kijken hoe zijn levenswerk in vlammen opging. De boot stond te koop en de eigenaar had al een vermoedelijke koper voor de boot. De schade aan de boot is enorm.

Foto’s : Remco Holst & Wil van Balen Fotografie

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!