Overvallers houden huis in Rijnmond

Date:

Deel bericht:


Regionaal –
Verschillende overvallers hebben vandaag weer verschillende slachtoffers de stuipen op het lijf gejaagd. Er werden overvallen gepleegd op de Perzische Tuin, Peppelweg, en de Schiedamseweg in Rotterdam. Ook werd een overval gepleegd in winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse en vond er een overval plaats op de Desdemonastraat in Hoogvliet.

- Advertisement -

Overval op Koerier in IJsselmonde

Een 22-jarige koerier uit Waspik werd door vier mannen overvallen van zijn goederen. Het slachtoffer stapte uit zijn auto om pakketen af te leveren op de Perzische Tuin in IJsselmonde en werd direct daarop hardhandig tegen een muur aangezet. De andere overvallers haalden pakketten uit zijn auto met daar onder andere mobiele telefoons in. De daders stapten in een auto en scheurden daarop weg. In de middag troffen politieagenten naar aanleiding van een foto één van de verdachten aan. Het bleek te gaan om een 23-jarige Rotterdam. Hij is voor verhoor aangehouden en afgevoerd naar het bureau.

Overval op filiaal Marskramer

Een filiaal op de Peppelweg werd woensdagochtend overvallen door twee mannen. Zij kwamen binnen en bedreigden daarop de drie aanwezig personeelsleden met een mes. Een klant die in de winkel was kreeg niets mee van de overval. De mannen gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie trof hen ondanks een zoekactie niet meer aan.

Overval op slijterij in Spijkenisse

Vanmiddag rond 13.00 uur pleegde een man een overval op een drankenzaak aan het Vasalisplein. Hierbij raakte niemand gewond. De overvaller bedreigde de medewerkster met een steekwapen en deed een greep in de kassalade. Daarna ging hij er met een onbekend geldbedrag op een brommer vandoor. Er waren tijdens de overval geen klanten aanwezig in de winkel.

Via twitter werd direct een signalement van de verdachte verspreid. Agenten stelden in de omgeving een onderzoek in en ook de heli werd ingezet bij de zoektocht. De verdachte is nog niet gevonden.

Woningovervallers schrikken van hond

Twee mannen hebben woensdagmiddag een mislukte poging tot een woningoverval gedaan in Hoogvliet. Ze drongen gewapend met een pistool en met bivakmutsen op het huis aan de Desdemonastraat binnen. Toen de overvallers even later de hond zagen kozen zij het Hazenpad en sloegen op de vlucht. De bewoonster van het pand kwam met de schrik vrij.

Roofoverval op Belwinkel

Overvallers hebben woensdagavond een roofoverval gepleegd op een belwinkel aan de Schiedamseweg in Rotterdam. Drie mannen kwamen rond half 7 de zaak binnen en bedreigden daarbij het aanwezige personeel. Zij gingen er daarop met een onbekende buit vandoor. De daders zijn niet meer aangetroffen door de politie.

Politie zoekt getuigen

Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de overvallen, slaat u aan op het signalement of is u anderszins iets opgevallen rond het tijdstip van de overval? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning verwoest door brand Abtsweg Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan de Abtsweg in Rotterdam is in de nacht van donderdag op vrijdag grotendeels...

Politie zoekt getuigen van explosie Ameidestraat Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een explosie aan de Ameidestraat in Rotterdam. Afgelopen...

Man gewond na schietpartij Minosstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag gewond geraakt aan zijn been bij een schietpartij aan de Minosstraat in...

Toestand 82-jarige slachtoffer steekpartij Spaansebrug Rotterdam nog altijd kritiek

Rotterdam - De toestand van het 82-jarige slachtoffer van de steekpartij op het fietspad nabij de Spaansebrug in...