Schoten gelost na aanrijden motoragent

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Donderdagavond omstreeks 20.15 uur is een motoragent aangereden door een 23-jarige Rotterdamse automobilist tijdens een achtervolging op de Binnenrotte in Rotterdam. De man is aangehouden. De politie hield die avond een ANPR-controle nabij het Ammanplein in Rotterdam waarbij een ‘hit’ naar voren kwam. Een motoragent van de verkeerspolitie Rotterdam-Rijnmond wilde het voertuig aan de kant zetten. De bestuurder ging er vervolgens vandoor.

- Advertisement -

Tijdens de achtervolging stopte de automobilist opeens ter hoogte van de Binnenrotte. Hij reed vervolgens in ieder geval één keer naar achter en raakte daarbij de motor waardoor de motoragent ten val kwam. Vervolgens lostte de agent enkele schoten. De automobilist ging er wederom vandoor. Op de Westewagenstraat werd de bestuurder in zijn auto aanghouden door andere agenten.

De verdachte is overgebracht naar het bureau voor verhoor. De agent raakte bij de val niet gewond. De exacte toedracht van het incident wordt nader onderzocht. De technische recherche, Verkeers Ongevallen Dienst en de recherche van district centrum onderzoeken de zaak. Ook zijn meerdere getuigen gehoord.

9w2u_8Vlz2g

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...