Dertig woningen ontruimd gaslek Pijnacker

Date:

Deel bericht:


Pijnacker –
In Pijnacker zijn vanmiddag ongeveer dertig huizen urenlang ontruimd geweest vanwege een gaslekkage in Oudlaan. Dat lek onstond tijdens werkzaamheden aan het riool. Met behulp van lagedrukstralen heeft de brandweer geprobeerd het gas neer te laten slaan; de brandweer heeft drie tankautospuiten ingezet. De brandweer werd omstreeks 14:38 uur gealarmeerd voor een gaslekkage; na twintig minuten schaalde de brandweer op naar middelhulpverlening en om 16:00 uur naar grote hulpverlening en GRIP 1.

- Advertisement -

Joulz en Stedin kwamen ter plaatse om het gas af te sluiten, dit moest op vier punten gebeuren. Omdat de woningen ontruimd waren, werden de bewoners opgevangen in de sporthal. Zodra het gas was afgesloten en het gevaar geweken, dit was omstreeks 18:30 uur, konden de bewoners terug naar hun woningen.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd