Straatje keren eindigt in sloot

vrijdag 9 november 2012 21:22


Capelle aan den IJssel – 
Een automobilist die vrijdagavond wilde keren op de ‘S-Gravenweg is uiteindelijk met zijn auto in de sloot eindigde. De brandweer kwam ter plaatse om de pechvogels van hulp te voorzien. Echter waren zij bij aankomst van de brandweer al op het droge door uit een raampje te klimmen. De brandweer kon weer met onverichtte zaken retour.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald. De pechvogels zijn door de politie weer naar huis gebracht.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Straatje keren eindigt in sloot
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Een automobilist die vrijdagavond wilde keren op de ‘S-Gravenweg is uiteindelijk met zijn auto in de sloot eindigde. De brandweer kwam ter plaatse om de pechvogels van hulp te voorzien. Echter waren zij bij aankomst van de brandweer al op het droge door uit een raampje te klimmen. De brandweer kon weer met onverichtte zaken retour.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald. De pechvogels zijn door de politie weer naar huis gebracht.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!