Bewoner onwel door gaslucht

zaterdag 10 november 2012 21:06


Rotterdam – 
In een woning aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam ontstond zaterdagmiddag mogelijk een gaslek. De bewoner van het pand voelde zich niet lekker worden en belde het alarmnummer. De brandweer en ambulance kwamen ter plaatse voor de hulpverlening.

De bewoner werd ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De brandweer voerde metingen uit in het pand. De bewoner mocht na controle in de ambulance en metingen van de brandweer weer terug zijn woning in.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner onwel door gaslucht
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
In een woning aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam ontstond zaterdagmiddag mogelijk een gaslek. De bewoner van het pand voelde zich niet lekker worden en belde het alarmnummer. De brandweer en ambulance kwamen ter plaatse voor de hulpverlening.

De bewoner werd ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De brandweer voerde metingen uit in het pand. De bewoner mocht na controle in de ambulance en metingen van de brandweer weer terug zijn woning in.

Foto’s : Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!