woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Bewoner onwel door gaslucht

- advertentie -


Rotterdam – 
In een woning aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam ontstond zaterdagmiddag mogelijk een gaslek. De bewoner van het pand voelde zich niet lekker worden en belde het alarmnummer. De brandweer en ambulance kwamen ter plaatse voor de hulpverlening.

De bewoner werd ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De brandweer voerde metingen uit in het pand. De bewoner mocht na controle in de ambulance en metingen van de brandweer weer terug zijn woning in.

Foto’s : Remco Holst


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -