Fietsenstalling school de Klinker in brand

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
 Een fikse buitenbrand heeft vrijdagavond een fietsenstalling van bassischool de Klinker aan de Chopinstraat in de brand gezet. De brand begon in een container en sloeg daarna vrij snel over naar de houten fietsenstalling van de basisschool. Bij aankomst van de brandweer stond de fietsenstalling al in brand waarop er extra mankracht werd opgeroepen.

- Advertisement -

Door het snelle handelen van de brandweer konden zij de schade beperken tot de fietsenstalling en de container. Het vuurtje was uiteindelijk dan ook snel geblust. De school zelf heeft geen schade opgelopen. De politie onderzoekt de brand omdat er sprake is van mogelijke brandstichting.

Foto’s : Remco Holst

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd