Fietsenstalling school de Klinker in brand

zaterdag 10 november 2012 08:06


Spijkenisse –
 Een fikse buitenbrand heeft vrijdagavond een fietsenstalling van bassischool de Klinker aan de Chopinstraat in de brand gezet. De brand begon in een container en sloeg daarna vrij snel over naar de houten fietsenstalling van de basisschool. Bij aankomst van de brandweer stond de fietsenstalling al in brand waarop er extra mankracht werd opgeroepen.

Door het snelle handelen van de brandweer konden zij de schade beperken tot de fietsenstalling en de container. Het vuurtje was uiteindelijk dan ook snel geblust. De school zelf heeft geen schade opgelopen. De politie onderzoekt de brand omdat er sprake is van mogelijke brandstichting.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsenstalling school de Klinker in brand
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
 Een fikse buitenbrand heeft vrijdagavond een fietsenstalling van bassischool de Klinker aan de Chopinstraat in de brand gezet. De brand begon in een container en sloeg daarna vrij snel over naar de houten fietsenstalling van de basisschool. Bij aankomst van de brandweer stond de fietsenstalling al in brand waarop er extra mankracht werd opgeroepen.

Door het snelle handelen van de brandweer konden zij de schade beperken tot de fietsenstalling en de container. Het vuurtje was uiteindelijk dan ook snel geblust. De school zelf heeft geen schade opgelopen. De politie onderzoekt de brand omdat er sprake is van mogelijke brandstichting.

Foto’s : Remco Holst

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!