vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Man (19) ziekenhuis ingeslagen door inbrekers

- advertentie -


Zoetermeer – 
Een 19-jarige man uit Zoetermeer is zaterdagavond omstreeks half 7 gewond geraakt nadat drie mannen zijn huis binnendrongen aan de Florazoom. De drie mannen bedreigden de bewoner met een wapen en sloegen hem op zijn hoofd. De indringers gingen daarna op zoek in de woning naar waardevolle spullen.

De inbrekers namen elektronica en geld mee van de man. Hierna sloegen zij op de vlucht en lieten de bewoner gewond achter. De man is naar het ziekenhuis afgevoerd met verwondingen in zijn gezicht.De politie kwam snel en hield op basis van het signalement op de Scheglaan één van de verdachten aan. De twee andere verdachten zijn nog niet gepakt. De politie zoekt getuigen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -