Man (19) ziekenhuis ingeslagen door inbrekers

zaterdag 10 november 2012 18:11
politie-logo-1-jeff.jpg


Zoetermeer – 
Een 19-jarige man uit Zoetermeer is zaterdagavond omstreeks half 7 gewond geraakt nadat drie mannen zijn huis binnendrongen aan de Florazoom. De drie mannen bedreigden de bewoner met een wapen en sloegen hem op zijn hoofd. De indringers gingen daarna op zoek in de woning naar waardevolle spullen.

De inbrekers namen elektronica en geld mee van de man. Hierna sloegen zij op de vlucht en lieten de bewoner gewond achter. De man is naar het ziekenhuis afgevoerd met verwondingen in zijn gezicht.De politie kwam snel en hield op basis van het signalement op de Scheglaan één van de verdachten aan. De twee andere verdachten zijn nog niet gepakt. De politie zoekt getuigen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (19) ziekenhuis ingeslagen door inbrekers
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Zoetermeer – 
Een 19-jarige man uit Zoetermeer is zaterdagavond omstreeks half 7 gewond geraakt nadat drie mannen zijn huis binnendrongen aan de Florazoom. De drie mannen bedreigden de bewoner met een wapen en sloegen hem op zijn hoofd. De indringers gingen daarna op zoek in de woning naar waardevolle spullen.

De inbrekers namen elektronica en geld mee van de man. Hierna sloegen zij op de vlucht en lieten de bewoner gewond achter. De man is naar het ziekenhuis afgevoerd met verwondingen in zijn gezicht.De politie kwam snel en hield op basis van het signalement op de Scheglaan één van de verdachten aan. De twee andere verdachten zijn nog niet gepakt. De politie zoekt getuigen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!