Man (19) ziekenhuis ingeslagen door inbrekers

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer – 
Een 19-jarige man uit Zoetermeer is zaterdagavond omstreeks half 7 gewond geraakt nadat drie mannen zijn huis binnendrongen aan de Florazoom. De drie mannen bedreigden de bewoner met een wapen en sloegen hem op zijn hoofd. De indringers gingen daarna op zoek in de woning naar waardevolle spullen.

- Advertisement -

De inbrekers namen elektronica en geld mee van de man. Hierna sloegen zij op de vlucht en lieten de bewoner gewond achter. De man is naar het ziekenhuis afgevoerd met verwondingen in zijn gezicht.De politie kwam snel en hield op basis van het signalement op de Scheglaan één van de verdachten aan. De twee andere verdachten zijn nog niet gepakt. De politie zoekt getuigen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd