woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrouw zwaargewond na val van trap

- advertentie -


Zwijndrecht – 
Een vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat zij van een trap in het NS station Zwijndrecht was gevallen. Na de val moest de vrouw gereanimeerd worden door de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team.

Nadat de vrouw stabiel was werd zij onder begeleiding van een arts met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is niet bekend. De politie onderzoekt hoe het kon gebeuren dat de vrouw van de trap is gevallen.

Foto’s : Remco Holst


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -