Vrouw zwaargewond na val van trap

zaterdag 10 november 2012 22:16


Zwijndrecht – 
Een vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat zij van een trap in het NS station Zwijndrecht was gevallen. Na de val moest de vrouw gereanimeerd worden door de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team.

Nadat de vrouw stabiel was werd zij onder begeleiding van een arts met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is niet bekend. De politie onderzoekt hoe het kon gebeuren dat de vrouw van de trap is gevallen.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond na val van trap
Schrijver:

 

 


Zwijndrecht – 
Een vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat zij van een trap in het NS station Zwijndrecht was gevallen. Na de val moest de vrouw gereanimeerd worden door de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team.

Nadat de vrouw stabiel was werd zij onder begeleiding van een arts met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is niet bekend. De politie onderzoekt hoe het kon gebeuren dat de vrouw van de trap is gevallen.

Foto’s : Remco Holst

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!