Zwaargewonde schietpartij Schilderstraat

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rotterdam –
Een man (leeftijd nog niet bekend) is zwaar gewond geraakt na een schietpartij. Wij stellen een uitgebreid onderzoek in. We kregen op zaterdag 10 november 2012 net voor 04.00 uur verschillende meldingen binnen van de schietpartij. Deze gebeurde op straat voor een café aan de Schilderstraat in Rotterdam. Daar lag het slachtoffer.

Het onderzoek leverde tot nu toe op dat de verdachte na de schietpartij gevlucht is in een auto. We keken onder andere naar sporen en kregen daarbij ondersteuning van een speciale speurhond van de politie Haaglanden. Heeft u informatie over de schietpartij of iets gezien, neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd