Zwaargewonde schietpartij Schilderstraat

zaterdag 10 november 2012 08:29
ambu-rr-1.jpg


Rotterdam –
Een man (leeftijd nog niet bekend) is zwaar gewond geraakt na een schietpartij. Wij stellen een uitgebreid onderzoek in. We kregen op zaterdag 10 november 2012 net voor 04.00 uur verschillende meldingen binnen van de schietpartij. Deze gebeurde op straat voor een café aan de Schilderstraat in Rotterdam. Daar lag het slachtoffer.

Het onderzoek leverde tot nu toe op dat de verdachte na de schietpartij gevlucht is in een auto. We keken onder andere naar sporen en kregen daarbij ondersteuning van een speciale speurhond van de politie Haaglanden. Heeft u informatie over de schietpartij of iets gezien, neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde schietpartij Schilderstraat
Schrijver:

 

ambu-rr-1.jpg 


Rotterdam –
Een man (leeftijd nog niet bekend) is zwaar gewond geraakt na een schietpartij. Wij stellen een uitgebreid onderzoek in. We kregen op zaterdag 10 november 2012 net voor 04.00 uur verschillende meldingen binnen van de schietpartij. Deze gebeurde op straat voor een café aan de Schilderstraat in Rotterdam. Daar lag het slachtoffer.

Het onderzoek leverde tot nu toe op dat de verdachte na de schietpartij gevlucht is in een auto. We keken onder andere naar sporen en kregen daarbij ondersteuning van een speciale speurhond van de politie Haaglanden. Heeft u informatie over de schietpartij of iets gezien, neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!