Berovers steken slachtoffer met mes

Date:

Share post:


Rotterdam – 
Op zondagavond rond 18.00 uur heeft een beroving plaatsgevonden op de hoek Horatiusstraat/Vergiliusstraat In Rotterdam-Lombardijen. Twee jongens werden plotseling overvallen door 2 personen met een getint uiterlijk van rond de 15 á 20 jaar. De daders droegen een dikke winterjas met bontkraag.

Eén van de slachtoffers is met familie naar het ziekenhuis om zich te laten hechten voor een oppervlakkige steekwond. De toegesnelde ambulance bleek niet niet nodig. Voor zover bekend is er niets meegenomen door de overvallers, door de worsteling is alleen het display van het slachtoffer zijn telefoon beschadigd.

Foto’s : IJsselmondenieuws

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd