Politie en burger grijpen fietsendieven Alexandrium

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rotterdam – 
Agenten hebben zondagmiddag twee jongens gepakt op verdenking van fietsendiefstal. Surveillerende agenten zagen de twee jongens lopen met de twee gloednieuwe Gazelle fietsen. Het vreemde ervan is dat het achterwiel nog op slot stond. Toen de politie de jongens wilde aanspreken gooiden ze de fietsen op de grond en namen de benen.

Één van hen kon snel worden aangehouden door de agenten, de andere nam de benen het winkelcentrum Alexandrium I in. Samen met een burger kon de tweede dief aangehouden worden. Op het moment dat de politie bezig was meldden de eigenaren zich bij de politie. Uiteindelijk kregen zijn hun twee mooie fietsen terug. Het komt geregeld voor dat er fietsen worden gestolen in de omgeving van het Alexandrium. Hou er rekening mee

Foto’s : Wendy van Viegen (Smartphone) & Joey Heijstek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd