dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Zwaargewonde bij woningbrand Spijkenisse

- advertentie -


Spijkenisse – 
Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat er brand uit brak in zijn woning aan de Karperveen in Spijkenisse. De melding was binnengekomen bij de brandweer maar die trof ter plaatse nog niks aan. Na even zoeken kwamen er zwarte rookwolken uit het pand en ging de brandweer de woning binnen. Die troffen hem levenloos aan en brachten hem naar buiten. 

Personeel van de brandweer, ambulance, en het Mobiel Medisch Team startte direct de reanimatie van het slachtoffer. Na enkele reanimatiepogingen kreeg het slachtoffer weer een hartritme waarop hij onder begeleiding van de MMT-arts met een spoedtransport naar het ziekenhuis is afgevoerd. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie start een onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -