Zwaargewonde bij woningbrand Spijkenisse

maandag 12 november 2012 17:48


Spijkenisse – 
Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat er brand uit brak in zijn woning aan de Karperveen in Spijkenisse. De melding was binnengekomen bij de brandweer maar die trof ter plaatse nog niks aan. Na even zoeken kwamen er zwarte rookwolken uit het pand en ging de brandweer de woning binnen. Die troffen hem levenloos aan en brachten hem naar buiten. 

Personeel van de brandweer, ambulance, en het Mobiel Medisch Team startte direct de reanimatie van het slachtoffer. Na enkele reanimatiepogingen kreeg het slachtoffer weer een hartritme waarop hij onder begeleiding van de MMT-arts met een spoedtransport naar het ziekenhuis is afgevoerd. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie start een onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde bij woningbrand Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat er brand uit brak in zijn woning aan de Karperveen in Spijkenisse. De melding was binnengekomen bij de brandweer maar die trof ter plaatse nog niks aan. Na even zoeken kwamen er zwarte rookwolken uit het pand en ging de brandweer de woning binnen. Die troffen hem levenloos aan en brachten hem naar buiten. 

Personeel van de brandweer, ambulance, en het Mobiel Medisch Team startte direct de reanimatie van het slachtoffer. Na enkele reanimatiepogingen kreeg het slachtoffer weer een hartritme waarop hij onder begeleiding van de MMT-arts met een spoedtransport naar het ziekenhuis is afgevoerd. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie start een onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!