Zwaargewonde bij woningbrand Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse – 
Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat er brand uit brak in zijn woning aan de Karperveen in Spijkenisse. De melding was binnengekomen bij de brandweer maar die trof ter plaatse nog niks aan. Na even zoeken kwamen er zwarte rookwolken uit het pand en ging de brandweer de woning binnen. Die troffen hem levenloos aan en brachten hem naar buiten. 

- Advertisement -

Personeel van de brandweer, ambulance, en het Mobiel Medisch Team startte direct de reanimatie van het slachtoffer. Na enkele reanimatiepogingen kreeg het slachtoffer weer een hartritme waarop hij onder begeleiding van de MMT-arts met een spoedtransport naar het ziekenhuis is afgevoerd. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie start een onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd