Wederom overval op drankenzaak

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
De drankwinkel Mitra aan het Vasalisplein in de wijk Maaswijk is vanmorgen opnieuw overvallen. De overvaller kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een mes. De dader vluchtte met een onbekende buit richting Hekelingen Spijkenisse. De politie vond op het fietspad Drogendijk richting Hekelingen een voorwerp wat met de overval te maken heeft, vermoedelijk gaat dit om het wapen.

- Advertisement -

Het voorwerp is door de recherche veilig gesteld. Vorige week was het personeel van de winkel ook slachtoffer van een overval. Toen leverde een grote zoektocht geen dader op.

Signalementen:

Een blanke man, lengte ongeveer 1.85m, droeg een zwarte jas met een zwarte pet. Vluchtrichting Hekelingen – Waterland. Heeft u de overval gezien of de dader? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd