Wederom overval op drankenzaak

dinsdag 13 november 2012 10:46


Spijkenisse –
De drankwinkel Mitra aan het Vasalisplein in de wijk Maaswijk is vanmorgen opnieuw overvallen. De overvaller kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een mes. De dader vluchtte met een onbekende buit richting Hekelingen Spijkenisse. De politie vond op het fietspad Drogendijk richting Hekelingen een voorwerp wat met de overval te maken heeft, vermoedelijk gaat dit om het wapen.

Het voorwerp is door de recherche veilig gesteld. Vorige week was het personeel van de winkel ook slachtoffer van een overval. Toen leverde een grote zoektocht geen dader op.

Signalementen:

Een blanke man, lengte ongeveer 1.85m, droeg een zwarte jas met een zwarte pet. Vluchtrichting Hekelingen – Waterland. Heeft u de overval gezien of de dader? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom overval op drankenzaak
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
De drankwinkel Mitra aan het Vasalisplein in de wijk Maaswijk is vanmorgen opnieuw overvallen. De overvaller kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een mes. De dader vluchtte met een onbekende buit richting Hekelingen Spijkenisse. De politie vond op het fietspad Drogendijk richting Hekelingen een voorwerp wat met de overval te maken heeft, vermoedelijk gaat dit om het wapen.

Het voorwerp is door de recherche veilig gesteld. Vorige week was het personeel van de winkel ook slachtoffer van een overval. Toen leverde een grote zoektocht geen dader op.

Signalementen:

Een blanke man, lengte ongeveer 1.85m, droeg een zwarte jas met een zwarte pet. Vluchtrichting Hekelingen – Waterland. Heeft u de overval gezien of de dader? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!