dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie houdt verkeerscontrole

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft dinsdag 13 november van 19.00 uur tot woensdag 14 november 03.00 uur samen met de RDW een algemene verkeerscontrole gehouden op de Hoogeveenenweg. Diverse voertuigen zijn gecontroleerd waarbij er door de RDW 8 bekeuringen zijn geschreven voor technische gebreken: gladde banden, losse accu, niet werkende verlichtingen en een niet werkende claxon. Een bestuurder moest zijn identiteit tonen. Er is 1 kentekenbewijs ingevorderd vanwege de slechte technische staat van het voertuig.

 

De politie heeft 65 blaastesten afgenomen en 65 voertuigen gecontroleerd. Tijdens de controle van een auto zijn er diverse wapens aangetroffen, zoals traangas, messen en een taser. De 22-jarige bestuurder en de 19-jarige bijrijder, beiden uit Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn aangehouden. De vondst in de auto was aanleiding om ook de woning van de bestuurder te doorzoeken. Daar werden nepvuurwapen, ploertendoder en vermoedelijk zwaar vuurwerk aangetroffen.

In een andere auto werd een klein zakje wiet aangetroffen en in beslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal op tegen deze bestuurder.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -