Politie zoekt slachtoffers autoinbraken HIA

Date:

Deel bericht:

Hendrik-Ido-Ambacht – Wij hebben een man aangehouden, omdat hij er van wordt verdacht in te hebben gebroken in auto’s. Een oplettende getuige belde op woensdagochtend omstreeks 03.00 uur 112 toen ze zag dat er werd ingebroken in een auto in de Sandelingenstraat. Agenten konden de 25-jarige verdachte na een korte achtervolging aanhouden. Hij had meerdere vermoedelijk gestolen spullen bij zich. Wij zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaren hiervan.

- Advertisement -

 

De getuige zag dat een voor haar onbekende man in de auto van een van de buren zat en bedacht zich geen moment. Ze belde 112. Politieagenten gingen snel ter plaatse en zagen de verdachte, een 25-jarige Rotterdammer, in de buurt lopen. Hij probeerde er rennend vandoor te gaan, maar de agenten konden hem snel aanhouden. Wij verdenken hem van meerdere inbraken in auto’s. De 25-jarige had meerdere goederen bij zich die mogelijk afkomstig zijn van diefstal. Het gaan om enkele navigatiesystemen, van de merken TomTom en Mio, een aantal usb-sticks en merkzonnebrillen. Inmiddels hebben wij twee aangiften opgenomen, maar daarmee hebben wij nog niet alle eigenaren teruggevonden. Bent u slachtoffer van auto-inbraak geworden en herkent u een van de genoemde goederen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0900-8844 en vraag naar de afdeling ZSM Dordrecht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd