Verkeerscontroles Krimpenerwaard

woensdag 14 november 2012 22:50

Schoonhoven, Gouderak, Lekkerkerk – Dinsdag 13 november heeft de politie tussen 14.30 uur en 20.00 uur een bromfiets- en een algemene verkeerscontrole gehouden op drie locaties in de Krimpenerwaard. De controle vond plaats op de Rotterdamseweg in Schoonhoven, het Middelblok in Gouderak en de Tiendeweg West in Lekkerkerk.

In totaal zijn er twaalf mensen bekeurd en hebben drie mensen een waarschuwing gehad. Vijf brom- en snorfietsers kregen een bekeuring omdat het voertuig was opgevoerd. Bij een technische controle bleek een auto een te gladde band te hebben, hiervoor heeft de automobilist een bekeuring ontvangen. Daarnaast zijn er vijf fietsers bekeurd voor fietsen zonder licht en kreeg één automobilist een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeerscontroles Krimpenerwaard
Schrijver:

 

 

Schoonhoven, Gouderak, Lekkerkerk – Dinsdag 13 november heeft de politie tussen 14.30 uur en 20.00 uur een bromfiets- en een algemene verkeerscontrole gehouden op drie locaties in de Krimpenerwaard. De controle vond plaats op de Rotterdamseweg in Schoonhoven, het Middelblok in Gouderak en de Tiendeweg West in Lekkerkerk.

In totaal zijn er twaalf mensen bekeurd en hebben drie mensen een waarschuwing gehad. Vijf brom- en snorfietsers kregen een bekeuring omdat het voertuig was opgevoerd. Bij een technische controle bleek een auto een te gladde band te hebben, hiervoor heeft de automobilist een bekeuring ontvangen. Daarnaast zijn er vijf fietsers bekeurd voor fietsen zonder licht en kreeg één automobilist een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!