woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Verkeerscontroles Krimpenerwaard

- advertentie -

Schoonhoven, Gouderak, Lekkerkerk – Dinsdag 13 november heeft de politie tussen 14.30 uur en 20.00 uur een bromfiets- en een algemene verkeerscontrole gehouden op drie locaties in de Krimpenerwaard. De controle vond plaats op de Rotterdamseweg in Schoonhoven, het Middelblok in Gouderak en de Tiendeweg West in Lekkerkerk.

In totaal zijn er twaalf mensen bekeurd en hebben drie mensen een waarschuwing gehad. Vijf brom- en snorfietsers kregen een bekeuring omdat het voertuig was opgevoerd. Bij een technische controle bleek een auto een te gladde band te hebben, hiervoor heeft de automobilist een bekeuring ontvangen. Daarnaast zijn er vijf fietsers bekeurd voor fietsen zonder licht en kreeg één automobilist een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -