Verkeerscontroles Krimpenerwaard

Date:

Deel bericht:

Schoonhoven, Gouderak, Lekkerkerk – Dinsdag 13 november heeft de politie tussen 14.30 uur en 20.00 uur een bromfiets- en een algemene verkeerscontrole gehouden op drie locaties in de Krimpenerwaard. De controle vond plaats op de Rotterdamseweg in Schoonhoven, het Middelblok in Gouderak en de Tiendeweg West in Lekkerkerk.

- Advertisement -

In totaal zijn er twaalf mensen bekeurd en hebben drie mensen een waarschuwing gehad. Vijf brom- en snorfietsers kregen een bekeuring omdat het voertuig was opgevoerd. Bij een technische controle bleek een auto een te gladde band te hebben, hiervoor heeft de automobilist een bekeuring ontvangen. Daarnaast zijn er vijf fietsers bekeurd voor fietsen zonder licht en kreeg één automobilist een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd