zondag, april 11, 2021
4.8 C
Rotterdam
zondag 11 april 2021

Woningovervallers direct aangehouden


Rotterdam –
In de nacht van dinsdag op woensdag vond een gewapende woningoverval plaats aan de Brielselaan. Er raakte niemand gewond. De drie overvallers werden kort na de overval in de omgeving aangehouden. Even na 03.00 uur wisten drie mannen de woning aan de Brielselaan binnen te komen. In de woning waren naast de bewoner ook enkele vrienden aanwezig. Onder bedreiging van een vuurwapen werden zij beroofd van hun persoonlijke eigendommen. Niemand raakte gewond.

Politiemensen stelden na de melding meteen een onderzoek in de omgeving in. Ook cameratoezicht keek mee. Dit zorgde ervoor dat de groep verdachten werd gezien nabij de Maashaven, lopend in de richting van de Putsebocht. Bij het zien van de politie gingen zij er vandoor. Een van de verdachten, een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, verstopte zich achter een auto op de Putsebocht en werd aangehouden middels een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). De andere twee verdachten, een 26-jarige en een 41-jarige man, beide Rotterdammers, werden aangehouden op de Putsebocht en de Paul Krugerstraat.

Tijdens het onderzoek in de omgeving vonden collega’s op aanwijzing van Cameratoezicht ook enkele gestolen persoonlijke eigendommen terug net als een vuurwapen. Dat was weggegooid tijdens de vlucht van de verdachten. Alles is veiliggesteld en meegenomen voor onderzoek.

Foto : Robin Veerman (VRR112)

 

Related Articles

Duiker gereanimeerd na duikongeval in Oostvoornse meer

0
Oostvoorne - Een duiker is zondagmiddag rond 16.00 uur ernstig in de problemen gekomen, de...

Kind gewond na aanrijding Dallelaan Spijkenisse

0
Rond kwart voor drie kwam er een melding binnen van een kind dat was aangereden...

Automobilist vlucht na eenzijdig ongeval op de Bree in Rotterdam

0
Rotterdam - Zondag heeft rond 12.15 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Bree in...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace [...]

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers [...]

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april [...]

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector'

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector' [...]

Muurschildering Jeangu naast Ahoy krijgt meer vorm

Muurschildering Jeangu naast Ahoy krijgt meer vorm [...]

Stay Connected

9,378FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg