Woningovervallers direct aangehouden

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
In de nacht van dinsdag op woensdag vond een gewapende woningoverval plaats aan de Brielselaan. Er raakte niemand gewond. De drie overvallers werden kort na de overval in de omgeving aangehouden. Even na 03.00 uur wisten drie mannen de woning aan de Brielselaan binnen te komen. In de woning waren naast de bewoner ook enkele vrienden aanwezig. Onder bedreiging van een vuurwapen werden zij beroofd van hun persoonlijke eigendommen. Niemand raakte gewond.

- Advertisement -

Politiemensen stelden na de melding meteen een onderzoek in de omgeving in. Ook cameratoezicht keek mee. Dit zorgde ervoor dat de groep verdachten werd gezien nabij de Maashaven, lopend in de richting van de Putsebocht. Bij het zien van de politie gingen zij er vandoor. Een van de verdachten, een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, verstopte zich achter een auto op de Putsebocht en werd aangehouden middels een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). De andere twee verdachten, een 26-jarige en een 41-jarige man, beide Rotterdammers, werden aangehouden op de Putsebocht en de Paul Krugerstraat.

Tijdens het onderzoek in de omgeving vonden collega’s op aanwijzing van Cameratoezicht ook enkele gestolen persoonlijke eigendommen terug net als een vuurwapen. Dat was weggegooid tijdens de vlucht van de verdachten. Alles is veiliggesteld en meegenomen voor onderzoek.

Foto : Robin Veerman (VRR112)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Maaltijdbezorger en voetganger komen met elkaar in botsing Lange Hilleweg Rotterdam

Lange Hilleweg, Rotterdam - Woensdagmiddag 28 februari rond 15.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de oversteekplaats...

Dode (61) in woning aangetroffen, politie houdt verdachte aan Kromme Hagen Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag is in een woning aan de Kromme Hagen in Rotterdam-Zuid een overleden persoon gevonden. De...

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...