zondag, januari 24, 2021

Woningovervallers direct aangehouden


Rotterdam –
In de nacht van dinsdag op woensdag vond een gewapende woningoverval plaats aan de Brielselaan. Er raakte niemand gewond. De drie overvallers werden kort na de overval in de omgeving aangehouden. Even na 03.00 uur wisten drie mannen de woning aan de Brielselaan binnen te komen. In de woning waren naast de bewoner ook enkele vrienden aanwezig. Onder bedreiging van een vuurwapen werden zij beroofd van hun persoonlijke eigendommen. Niemand raakte gewond.

Politiemensen stelden na de melding meteen een onderzoek in de omgeving in. Ook cameratoezicht keek mee. Dit zorgde ervoor dat de groep verdachten werd gezien nabij de Maashaven, lopend in de richting van de Putsebocht. Bij het zien van de politie gingen zij er vandoor. Een van de verdachten, een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, verstopte zich achter een auto op de Putsebocht en werd aangehouden middels een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). De andere twee verdachten, een 26-jarige en een 41-jarige man, beide Rotterdammers, werden aangehouden op de Putsebocht en de Paul Krugerstraat.

Tijdens het onderzoek in de omgeving vonden collega’s op aanwijzing van Cameratoezicht ook enkele gestolen persoonlijke eigendommen terug net als een vuurwapen. Dat was weggegooid tijdens de vlucht van de verdachten. Alles is veiliggesteld en meegenomen voor onderzoek.

Foto : Robin Veerman (VRR112)

 

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg