Verzorgingscentrum ontruimd na brand

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rotterdam – 
In ouderencomplex Breggesteyn in Hillegersberg zijn donderdag aan het einde van de middag een aantal verdiepingen ontruimd. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er brand in een wasdroger die voor een behoorlijke rookontwikkeling zorgde. De brandweer moest daarop een aantal ouderen uit hun woning halen met vluchtmaskers en van balkons met een ladderwagen. Zij werden opgevangen in de naastgelegen Hildegaerdtschool.

De brandweer wist het vuurtje in de droger uiteindelijk snel te blussen. Het is niet bekend hoeveel schade er is ontstaan. De brandweer ventileerde de woningen en de gallerijen. De bewoners van de niet getroffen woningen konden daarop weer terug naar huis. Het is niet bekend of alle bewoners terug konden naar hun woning. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Joey Heijstek & Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd