Verzorgingscentrum ontruimd na brand

donderdag 15 november 2012 20:43


Rotterdam – 
In ouderencomplex Breggesteyn in Hillegersberg zijn donderdag aan het einde van de middag een aantal verdiepingen ontruimd. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er brand in een wasdroger die voor een behoorlijke rookontwikkeling zorgde. De brandweer moest daarop een aantal ouderen uit hun woning halen met vluchtmaskers en van balkons met een ladderwagen. Zij werden opgevangen in de naastgelegen Hildegaerdtschool.

De brandweer wist het vuurtje in de droger uiteindelijk snel te blussen. Het is niet bekend hoeveel schade er is ontstaan. De brandweer ventileerde de woningen en de gallerijen. De bewoners van de niet getroffen woningen konden daarop weer terug naar huis. Het is niet bekend of alle bewoners terug konden naar hun woning. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Joey Heijstek & Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verzorgingscentrum ontruimd na brand
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
In ouderencomplex Breggesteyn in Hillegersberg zijn donderdag aan het einde van de middag een aantal verdiepingen ontruimd. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er brand in een wasdroger die voor een behoorlijke rookontwikkeling zorgde. De brandweer moest daarop een aantal ouderen uit hun woning halen met vluchtmaskers en van balkons met een ladderwagen. Zij werden opgevangen in de naastgelegen Hildegaerdtschool.

De brandweer wist het vuurtje in de droger uiteindelijk snel te blussen. Het is niet bekend hoeveel schade er is ontstaan. De brandweer ventileerde de woningen en de gallerijen. De bewoners van de niet getroffen woningen konden daarop weer terug naar huis. Het is niet bekend of alle bewoners terug konden naar hun woning. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Joey Heijstek & Wilbert Tintel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!