(Video) Politie toont achtervolging Audi RS4

vrijdag 16 november 2012 16:19
politie-logo-1-jeff.jpg


Rotterdam / Capelle aan den IJssel –
De politie hield woensdag 14 november twee verdachten aan van een gestolen voertuig. Een ANPR camera had een hit gegeven dat de auto zich op de A16 zou bevinden. Nadat de verkeerspolitie de auto had gespot ging deze er met hoge snelheid vandoor. Hij haalde andere automobilisten in met +/- 250 km/u. De verdachten konden uiteindelijk aangehouden worden op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Video : Jacco Bezuijen Verkeerspolitie Rotterdam-Rijnmond

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

(Video) Politie toont achtervolging Audi RS4
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Rotterdam / Capelle aan den IJssel –
De politie hield woensdag 14 november twee verdachten aan van een gestolen voertuig. Een ANPR camera had een hit gegeven dat de auto zich op de A16 zou bevinden. Nadat de verkeerspolitie de auto had gespot ging deze er met hoge snelheid vandoor. Hij haalde andere automobilisten in met +/- 250 km/u. De verdachten konden uiteindelijk aangehouden worden op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Video : Jacco Bezuijen Verkeerspolitie Rotterdam-Rijnmond

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!