Vrouw (64) gewond na woningoverval

vrijdag 16 november 2012 21:23
politiewapen.jpg


Rotterdam –
Bij een overval op een woning op de Gruutkamp is een 64-jarige vrouw lichtgewond geraakt toen zij probeerde te voorkomen dat twee mannen haar woning binnen kwamen. Het voorval vond plaats om 16.30 uur. Wij onderzoeken de zaak en vragen getuigen om zich te melden. De twee mannen kwamen bij het 64-jarige slachtoffer aan de deur en zeiden dat ze postkaarten verkochten. Toen de vrouw de voordeur opende probeerde het tweetal binnen te komen.

De bewoonster hield hen tegen. Een van de verdachten zag toen de kans om sierraden van de vrouw af te rukken. Hierbij raakte het slachtoffer lichtgewond aan haar arm. Vervolgens gingen de twee verdachten er vandoor. De vrouw was erg geschrokken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar deze overval en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien dan van belang kan zijn? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (64) gewond na woningoverval
Schrijver:

 

politiewapen.jpg 


Rotterdam –
Bij een overval op een woning op de Gruutkamp is een 64-jarige vrouw lichtgewond geraakt toen zij probeerde te voorkomen dat twee mannen haar woning binnen kwamen. Het voorval vond plaats om 16.30 uur. Wij onderzoeken de zaak en vragen getuigen om zich te melden. De twee mannen kwamen bij het 64-jarige slachtoffer aan de deur en zeiden dat ze postkaarten verkochten. Toen de vrouw de voordeur opende probeerde het tweetal binnen te komen.

De bewoonster hield hen tegen. Een van de verdachten zag toen de kans om sierraden van de vrouw af te rukken. Hierbij raakte het slachtoffer lichtgewond aan haar arm. Vervolgens gingen de twee verdachten er vandoor. De vrouw was erg geschrokken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar deze overval en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien dan van belang kan zijn? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!