Auto in brand Capelle Schenkel

zaterdag 17 november 2012 08:44


Capelle aan den IJssel –
De brandweer rukte zaterdagmorgen vroeg uit naar de Bloemensingel in Capelle-Schenkel voor een autobrand. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig in vlammen zou opgaan. De brandweer wist het vuur onder de motorkap snel te blussen. Voor de eigenaar is er een takelwagen besteld die de auto kon afslepen.

Het vervelende van dit verhaal was dat de man de auto nog maar een jaar in zijn bezit had en al eerder probleempjes heeft gehad. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Vermoedelijk is er iets mis gegaan vlakbij de motor.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand Capelle Schenkel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
De brandweer rukte zaterdagmorgen vroeg uit naar de Bloemensingel in Capelle-Schenkel voor een autobrand. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig in vlammen zou opgaan. De brandweer wist het vuur onder de motorkap snel te blussen. Voor de eigenaar is er een takelwagen besteld die de auto kon afslepen.

Het vervelende van dit verhaal was dat de man de auto nog maar een jaar in zijn bezit had en al eerder probleempjes heeft gehad. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Vermoedelijk is er iets mis gegaan vlakbij de motor.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!