Bewoner (20) vastgebonden door overvallers

zaterdag 17 november 2012 07:59


Schiedam –
Op de Warande heeft op zaterdagochtend omstreeks 03.10 uur een woningoverval plaatsgevonden. De 24-jarige bewoner werd daarbij vastgebonden en bedreigd met een steekwapen, maar raakte niet gewond. De twee daders, mannen met bivakmutsen op, hebben een onbekende buit meegenomen.

Nadat de twee gemaskerde mannen weg waren kon het slachtoffer zichzelf bevrijden en belde meteen 112. Wij doen onderzoek naar deze woningoverval en vragen getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien dat mogelijk van belang kan zijn? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven door Meld Misdaad Anoniem te bellen op het telefoonnummer 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner (20) vastgebonden door overvallers
Schrijver:

 

 


Schiedam –
Op de Warande heeft op zaterdagochtend omstreeks 03.10 uur een woningoverval plaatsgevonden. De 24-jarige bewoner werd daarbij vastgebonden en bedreigd met een steekwapen, maar raakte niet gewond. De twee daders, mannen met bivakmutsen op, hebben een onbekende buit meegenomen.

Nadat de twee gemaskerde mannen weg waren kon het slachtoffer zichzelf bevrijden en belde meteen 112. Wij doen onderzoek naar deze woningoverval en vragen getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien dat mogelijk van belang kan zijn? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven door Meld Misdaad Anoniem te bellen op het telefoonnummer 0800-7000.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!