Man (40) beroofd van portemonnee

zaterdag 17 november 2012 23:32

Rotterdam – Op de ‘s-Gravendijkwal hebben twee jongens een portemonnee uit de handen van een 40-jarige man gerukt, waarna ze er met de buit vandoor gingen. De beroving vond plaats om 22.00 uur op de kruising met de Mathenesserlaan. Het slachtoffer belde 112, waarna wij een verdachte konden houden. Toen de portemonnee van het slachtoffer werd afgepakt en de twee verdachten er vandoor gingen, belde de 40-jarige man uit Rotterdam meteen de politie. Ondertussen rende hij ook achter het tweetal aan.

Wij gingen er meteen met meerdere eenheden naar toe. Op de West-Kruiskade konden wij een van de verdachten aanhouden. Dit betrof een 17-jarige Rotterdammer. Hij is ingesloten op het politiebureau om te worden verhoord.

Getuigenoproep

Wij doen ook onderzoek naar de tweede verdachte en vragen getuigen om zich te melden. Het betreft een jongen van ongeveer 165 cm lang met een licht getinte huidskleur. Hij had een fors postuur en droeg donkere kleding. Kent of herkent u deze verdachte? Neem dan contact met ons op. Ook als u andere informatie heeft die van belang kan zijn kunt u ons bellen via 0900-8844. Of door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (40) beroofd van portemonnee
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de ‘s-Gravendijkwal hebben twee jongens een portemonnee uit de handen van een 40-jarige man gerukt, waarna ze er met de buit vandoor gingen. De beroving vond plaats om 22.00 uur op de kruising met de Mathenesserlaan. Het slachtoffer belde 112, waarna wij een verdachte konden houden. Toen de portemonnee van het slachtoffer werd afgepakt en de twee verdachten er vandoor gingen, belde de 40-jarige man uit Rotterdam meteen de politie. Ondertussen rende hij ook achter het tweetal aan.

Wij gingen er meteen met meerdere eenheden naar toe. Op de West-Kruiskade konden wij een van de verdachten aanhouden. Dit betrof een 17-jarige Rotterdammer. Hij is ingesloten op het politiebureau om te worden verhoord.

Getuigenoproep

Wij doen ook onderzoek naar de tweede verdachte en vragen getuigen om zich te melden. Het betreft een jongen van ongeveer 165 cm lang met een licht getinte huidskleur. Hij had een fors postuur en droeg donkere kleding. Kent of herkent u deze verdachte? Neem dan contact met ons op. Ook als u andere informatie heeft die van belang kan zijn kunt u ons bellen via 0900-8844. Of door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!