Brandweer helpt vrouw met rollator uit modder

zondag 18 november 2012 17:16


Rotterdam – 
Een oudere dame is vanmiddag vast komen te zitten in de modder nabij de Brekelsveld in Rotterdam-Zuid. De vrouw wilde vermoedelijk een stuk af van haar route afsnijden door over een oud bouwterrein te rijden. De ondergrond van dit terrein is erg vochtig en modderig waardoor de vrouw vast kwam te zitten.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om de vrouw uit de modder te helpen. De vrouw is met behulp van een wervelbrancard, een schep en wat touw uit de modder gekomen. Voor de zekerheid is de vrouw door het ambulancepersoneel nagekeken. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw na een bedankje aan de brandweerlieden naar huis gebracht.

Foto’s : Stephan Muurlink (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer helpt vrouw met rollator uit modder
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een oudere dame is vanmiddag vast komen te zitten in de modder nabij de Brekelsveld in Rotterdam-Zuid. De vrouw wilde vermoedelijk een stuk af van haar route afsnijden door over een oud bouwterrein te rijden. De ondergrond van dit terrein is erg vochtig en modderig waardoor de vrouw vast kwam te zitten.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om de vrouw uit de modder te helpen. De vrouw is met behulp van een wervelbrancard, een schep en wat touw uit de modder gekomen. Voor de zekerheid is de vrouw door het ambulancepersoneel nagekeken. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw na een bedankje aan de brandweerlieden naar huis gebracht.

Foto’s : Stephan Muurlink (VRR112)

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!