woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Brandweer rukt uit voor loos alarm

- advertentie -


Spijkenisse – 
Aan de Meekrapdreef in Spijkenisse werd vanavond brand in een gebouw gemeld. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse en stelde direct een onderzoek in. Na een onderzoek bleek al snel dat het aangegeven adres niet correct was. De brandweer kreeg te horen dat zij een straat verder op moesten zijn.

De brandweer stuitte op een school waar de brand zou moeten woedde. Na verder onderzoek bij de school nam de brandweer geen brand waar. De melding is als loos beschouwd. Jaarlijks komen er honderden loze meldingen binnen bij de brandweer.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -