Brandweer rukt uit voor loos alarm

zondag 18 november 2012 21:24


Spijkenisse – 
Aan de Meekrapdreef in Spijkenisse werd vanavond brand in een gebouw gemeld. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse en stelde direct een onderzoek in. Na een onderzoek bleek al snel dat het aangegeven adres niet correct was. De brandweer kreeg te horen dat zij een straat verder op moesten zijn.

De brandweer stuitte op een school waar de brand zou moeten woedde. Na verder onderzoek bij de school nam de brandweer geen brand waar. De melding is als loos beschouwd. Jaarlijks komen er honderden loze meldingen binnen bij de brandweer.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt uit voor loos alarm
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Aan de Meekrapdreef in Spijkenisse werd vanavond brand in een gebouw gemeld. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse en stelde direct een onderzoek in. Na een onderzoek bleek al snel dat het aangegeven adres niet correct was. De brandweer kreeg te horen dat zij een straat verder op moesten zijn.

De brandweer stuitte op een school waar de brand zou moeten woedde. Na verder onderzoek bij de school nam de brandweer geen brand waar. De melding is als loos beschouwd. Jaarlijks komen er honderden loze meldingen binnen bij de brandweer.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!