Taxichauffeur neergestoken in Hoek van Holland

zondag 18 november 2012 18:22


Rotterdam –
 Een 21-jarige taxichauffeur is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij  werd neergestoken op de Harmoniestraat in Hoek van Holland. De zwaargewonde taxichauffeur is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Agenten in burger die als eerste ter plaatse waren verleende direct eerste hulp. De man werd ter plaatse behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team.

Een helikopter van de politie heeft boven het incident gevlogen. Deze heeft nog gezocht naar een eventuele verdachte. Ook heeft de politiehelikopter foto’s gemaakt boven plaats incident. Er is nig niet duidelijk wie de man heeft neergestoken. ook is het niet bekend of het een klant van de taxichauffeur was. De straat is afgesloten voor forensisch sporenonderzoek. De man werkt voor Taxi Roony

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Taxichauffeur neergestoken in Hoek van Holland
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
 Een 21-jarige taxichauffeur is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij  werd neergestoken op de Harmoniestraat in Hoek van Holland. De zwaargewonde taxichauffeur is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Agenten in burger die als eerste ter plaatse waren verleende direct eerste hulp. De man werd ter plaatse behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team.

Een helikopter van de politie heeft boven het incident gevlogen. Deze heeft nog gezocht naar een eventuele verdachte. Ook heeft de politiehelikopter foto’s gemaakt boven plaats incident. Er is nig niet duidelijk wie de man heeft neergestoken. ook is het niet bekend of het een klant van de taxichauffeur was. De straat is afgesloten voor forensisch sporenonderzoek. De man werkt voor Taxi Roony

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!