woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Taxichauffeur neergestoken in Hoek van Holland

- advertentie -


Rotterdam –
 Een 21-jarige taxichauffeur is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij  werd neergestoken op de Harmoniestraat in Hoek van Holland. De zwaargewonde taxichauffeur is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Agenten in burger die als eerste ter plaatse waren verleende direct eerste hulp. De man werd ter plaatse behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team.

Een helikopter van de politie heeft boven het incident gevlogen. Deze heeft nog gezocht naar een eventuele verdachte. Ook heeft de politiehelikopter foto’s gemaakt boven plaats incident. Er is nig niet duidelijk wie de man heeft neergestoken. ook is het niet bekend of het een klant van de taxichauffeur was. De straat is afgesloten voor forensisch sporenonderzoek. De man werkt voor Taxi Roony

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -