Taxichauffeur neergestoken in Hoek van Holland

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
 Een 21-jarige taxichauffeur is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij  werd neergestoken op de Harmoniestraat in Hoek van Holland. De zwaargewonde taxichauffeur is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Agenten in burger die als eerste ter plaatse waren verleende direct eerste hulp. De man werd ter plaatse behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team.

- Advertisement -

Een helikopter van de politie heeft boven het incident gevlogen. Deze heeft nog gezocht naar een eventuele verdachte. Ook heeft de politiehelikopter foto’s gemaakt boven plaats incident. Er is nig niet duidelijk wie de man heeft neergestoken. ook is het niet bekend of het een klant van de taxichauffeur was. De straat is afgesloten voor forensisch sporenonderzoek. De man werkt voor Taxi Roony

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd