Verdachten van woningoverval Dordrecht gepakt

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Op zondagmiddag heeft een overval plaatsgevonden op een woning in de Willem Marisstraat. Twee mannen bedreigde de 42-jarige bewoonster met een vuurwapen en eisten geld. Ze zijn met een onbekende buit weggevlucht. Even later hebben wij in de omgeving, in de Jozef Israelsstraat, twee verdachten aangehouden.

- Advertisement -

Twee mannen belde aan bij de woning en bedreigde de 42-jarige bewoonster met een vuurwapen toen ze bij de voordeur kwam. Het duo drong de woning binnen en eiste geld. In de woning was ook het 14-jarige zoontje van de vrouw aanwezig. De twee mannen verlieten de woning met een onbekende buit. Toen de politie de melding binnenkregen zijn wij direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

In de omgeving zagen agenten een auto rijden met daarin twee mannen die aan het opgegeven signalement voldeden. De twee inzittenden zijn aangehouden door middel van de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). De twee, mannen van 40 en 42 jaar uit Zwijndrecht en Dordrecht, zijn ingesloten op het politiebureau om te worden verhoord. De politie onderzoek naar de betrokkenheid van het tweetal.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie doet ramen sneuvelen bij bedrijfspand Vierlinghstraat Dordrecht

Dordrecht - Bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht is afgelopen nacht rond 04.30 uur een explosief...

Tientallen spuitbussen ontploft in achtertuin van woning Johan Willem Frisostraat Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn er door een brand tientallen spuitbussen ontploft in een achtertuin van een woning in...

Man (57) overleden met fiets in sloot gevonden

Dordrecht - Een 57-jarige man is donderdagmiddag overleden in het water langs de Abel Tasmanstraat in Dordrecht aangetroffen....

Afgelopen nacht opnieuw explosies in regio Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is het opnieuw onrustig geweest door verschillende explosies. Het was raakt in Rotterdam-Middellabd en...