Verdachten van woningoverval Dordrecht gepakt

zondag 18 november 2012 20:52

Dordrecht – Op zondagmiddag heeft een overval plaatsgevonden op een woning in de Willem Marisstraat. Twee mannen bedreigde de 42-jarige bewoonster met een vuurwapen en eisten geld. Ze zijn met een onbekende buit weggevlucht. Even later hebben wij in de omgeving, in de Jozef Israelsstraat, twee verdachten aangehouden.

Twee mannen belde aan bij de woning en bedreigde de 42-jarige bewoonster met een vuurwapen toen ze bij de voordeur kwam. Het duo drong de woning binnen en eiste geld. In de woning was ook het 14-jarige zoontje van de vrouw aanwezig. De twee mannen verlieten de woning met een onbekende buit. Toen de politie de melding binnenkregen zijn wij direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

In de omgeving zagen agenten een auto rijden met daarin twee mannen die aan het opgegeven signalement voldeden. De twee inzittenden zijn aangehouden door middel van de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). De twee, mannen van 40 en 42 jaar uit Zwijndrecht en Dordrecht, zijn ingesloten op het politiebureau om te worden verhoord. De politie onderzoek naar de betrokkenheid van het tweetal.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachten van woningoverval Dordrecht gepakt
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Op zondagmiddag heeft een overval plaatsgevonden op een woning in de Willem Marisstraat. Twee mannen bedreigde de 42-jarige bewoonster met een vuurwapen en eisten geld. Ze zijn met een onbekende buit weggevlucht. Even later hebben wij in de omgeving, in de Jozef Israelsstraat, twee verdachten aangehouden.

Twee mannen belde aan bij de woning en bedreigde de 42-jarige bewoonster met een vuurwapen toen ze bij de voordeur kwam. Het duo drong de woning binnen en eiste geld. In de woning was ook het 14-jarige zoontje van de vrouw aanwezig. De twee mannen verlieten de woning met een onbekende buit. Toen de politie de melding binnenkregen zijn wij direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

In de omgeving zagen agenten een auto rijden met daarin twee mannen die aan het opgegeven signalement voldeden. De twee inzittenden zijn aangehouden door middel van de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). De twee, mannen van 40 en 42 jaar uit Zwijndrecht en Dordrecht, zijn ingesloten op het politiebureau om te worden verhoord. De politie onderzoek naar de betrokkenheid van het tweetal.

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!