dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Boze ex steekt buurman in been

- advertentie -


Rotterdam
– Bij een ruzie in de relationele sfeer is maandagavond een man gewond geraakt. Een passerende buurman man werd neergestoken toen hij een boze man aansprak die schreeuwend voor het huis van diens ex-vriendin stond.

De dader, vermoedelijk een 38-jarige man uit Rotterdam, stond maandagavond voor het huis van zijn ex-vriendin. De vrouw liet hem echter niet binnen, waarop de man al schreeuwend rond het huis liep. Een passerende buurman, een 42-jarige Rotterdammer, sprak de man aan op zijn gedrag. De boze man keerde zich hierop tegen de buurman en stak hem in zijn been. De buurman liep hierbij een flinke snijwond op. Hij is behandeld in het ziekenhuis. De dader is nog voortvluchtig. Zijn vermoedelijke identiteit is bekend bij de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -