maandag, januari 18, 2021

Boze ex steekt buurman in been


Rotterdam
– Bij een ruzie in de relationele sfeer is maandagavond een man gewond geraakt. Een passerende buurman man werd neergestoken toen hij een boze man aansprak die schreeuwend voor het huis van diens ex-vriendin stond.

De dader, vermoedelijk een 38-jarige man uit Rotterdam, stond maandagavond voor het huis van zijn ex-vriendin. De vrouw liet hem echter niet binnen, waarop de man al schreeuwend rond het huis liep. Een passerende buurman, een 42-jarige Rotterdammer, sprak de man aan op zijn gedrag. De boze man keerde zich hierop tegen de buurman en stak hem in zijn been. De buurman liep hierbij een flinke snijwond op. Hij is behandeld in het ziekenhuis. De dader is nog voortvluchtig. Zijn vermoedelijke identiteit is bekend bij de politie.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg