Inbreker zwaargewond na val van dak

maandag 19 november 2012 07:53


Rotterdam – 
Een inbreker is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij een val van een dak heeft gemaakt. Het incident vond plaats op de Schiekade in Rotterdam. De brandweer kwam ter plaatse samen met het MMT en een Ambulance. Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd waarop hij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het kon gebeuren dat de man van het dak is gevallen is niet bekend. De melding kwam bij de politie binnen dat er iemand in een dakgoot zat. De brandweer bekeek dat samen met de politie ter plaatse. Het slachtoffer viel vanaf 12 meter hoogte naar beneden. Zijn situatie is op dit moment niet bekend.

Foto : KazBaan Twitter @KazBaants231

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbreker zwaargewond na val van dak
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een inbreker is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij een val van een dak heeft gemaakt. Het incident vond plaats op de Schiekade in Rotterdam. De brandweer kwam ter plaatse samen met het MMT en een Ambulance. Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd waarop hij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het kon gebeuren dat de man van het dak is gevallen is niet bekend. De melding kwam bij de politie binnen dat er iemand in een dakgoot zat. De brandweer bekeek dat samen met de politie ter plaatse. Het slachtoffer viel vanaf 12 meter hoogte naar beneden. Zijn situatie is op dit moment niet bekend.

Foto : KazBaan Twitter @KazBaants231

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!