woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Inbreker zwaargewond na val van dak

- advertentie -


Rotterdam – 
Een inbreker is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij een val van een dak heeft gemaakt. Het incident vond plaats op de Schiekade in Rotterdam. De brandweer kwam ter plaatse samen met het MMT en een Ambulance. Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd waarop hij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het kon gebeuren dat de man van het dak is gevallen is niet bekend. De melding kwam bij de politie binnen dat er iemand in een dakgoot zat. De brandweer bekeek dat samen met de politie ter plaatse. Het slachtoffer viel vanaf 12 meter hoogte naar beneden. Zijn situatie is op dit moment niet bekend.

Foto : KazBaan Twitter @KazBaants231


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -