Ladderwagen vast op trambaan Schieweg

maandag 19 november 2012 23:40


Rotterdam
– Een ladderwagen van brandweerkazerne Bosland moest domderdagavond zijn uitruk naar de Petristraat voortijdig stoppen. Door vermoedelijk een inschattingsfout kwam de ladderwagen in de grindbak van de trambaan op de Schieweg terecht. De loodzware ladderwagen kwam niet meer zelfstandig los.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de ladderwagen los te trekken. Na korte tijd was de klus geklaard en kon het tramverkeer weer hervat worden. Het is niet bekend hoe de brand is afgelopen. Ook is niet bekend of de ladderwagen schade heeft opgelopen.

Foto Twitter : @Johantijs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ladderwagen vast op trambaan Schieweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam
– Een ladderwagen van brandweerkazerne Bosland moest domderdagavond zijn uitruk naar de Petristraat voortijdig stoppen. Door vermoedelijk een inschattingsfout kwam de ladderwagen in de grindbak van de trambaan op de Schieweg terecht. De loodzware ladderwagen kwam niet meer zelfstandig los.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de ladderwagen los te trekken. Na korte tijd was de klus geklaard en kon het tramverkeer weer hervat worden. Het is niet bekend hoe de brand is afgelopen. Ook is niet bekend of de ladderwagen schade heeft opgelopen.

Foto Twitter : @Johantijs

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!