Ridderkerker (58) mishandeld door woningovervallers

maandag 19 november 2012 19:20
ambu-ztm-1.jpg


Ridderkerk
– De politie zoekt de daders van een overval op een woning in Ridderkerk. Daarbij werd een 58-jarige man mishandeld. De daders trokken de aandacht van de bewoner van de woning door op het raam te kloppen. Toen de 58-jarige bewoner het raam opende om te informeren wat de mannen wilden, klommen zij door het raam naar binnen. In de woning ontstond een worsteling, waarbij de bewoner rake klappen kreeg.

De daders doorzochten de woning en vertrokken na korte tijd met een nog onbekende buit. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen behandeld in het Maasstad ziekenhuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ridderkerker (58) mishandeld door woningovervallers
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Ridderkerk
– De politie zoekt de daders van een overval op een woning in Ridderkerk. Daarbij werd een 58-jarige man mishandeld. De daders trokken de aandacht van de bewoner van de woning door op het raam te kloppen. Toen de 58-jarige bewoner het raam opende om te informeren wat de mannen wilden, klommen zij door het raam naar binnen. In de woning ontstond een worsteling, waarbij de bewoner rake klappen kreeg.

De daders doorzochten de woning en vertrokken na korte tijd met een nog onbekende buit. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen behandeld in het Maasstad ziekenhuis.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!