Vrachtwagen vernield personenwagen

Date:

Share post:


Rotterdam – 
Op de Spinozaweg, ter hoogte van voetbalvereniging D.R.L., heeft een trailer een poging gewaagd te keren, maar heeft daarmee een personenauto flink beschadigd. Volgens de Duitse chauffeur had zijn navigatiesysteem gezegd om te keren, wat hij ook deed. Waarschijnlijk heeft de chauffeur van de trailer zich lichtelijk vergist in de draaicirkel van zijn voertuig.

De trailer haalde de de benodigde keerruimte niet, want met zijn actie heeft hij een geparkeerde personenwagen dusdanig beschadigd dat deze weggesleept moest worden omdat de zijruit werd verbrijzeld en de linkerspiegel eraf gereden werd. Het verkeer aan het begin van de Spinozaweg heeft in beide richtingen enige tijd vast gestaan.

Foto’s : IJsselmondenieuws

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd