Overval in woning met kinderen

dinsdag 20 november 2012 20:49

Zoetermeer – Op vrijdag 2 november overvielen twee nog onbekende mannen een woning aan de Thomas Morelaan. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. In de woning waren drie kinderen aanwezig in de leeftijd van 13, 11 en 9 jaar. Zij waren alleen thuis toen de overvallers omstreeks 16.40 uur het huis binnenkwamen.

De mannen doorzochten het huis en gingen er met een nog onbekende buit vandoor. De kinderen zijn enorm geschrokken, maar maken het naar omstandigheden redelijk goed. De politie is op zoek naar informatie die kan helpen bij het onderzoek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval in woning met kinderen
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Op vrijdag 2 november overvielen twee nog onbekende mannen een woning aan de Thomas Morelaan. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. In de woning waren drie kinderen aanwezig in de leeftijd van 13, 11 en 9 jaar. Zij waren alleen thuis toen de overvallers omstreeks 16.40 uur het huis binnenkwamen.

De mannen doorzochten het huis en gingen er met een nog onbekende buit vandoor. De kinderen zijn enorm geschrokken, maar maken het naar omstandigheden redelijk goed. De politie is op zoek naar informatie die kan helpen bij het onderzoek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!