Overval in woning met kinderen

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Op vrijdag 2 november overvielen twee nog onbekende mannen een woning aan de Thomas Morelaan. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. In de woning waren drie kinderen aanwezig in de leeftijd van 13, 11 en 9 jaar. Zij waren alleen thuis toen de overvallers omstreeks 16.40 uur het huis binnenkwamen.

- Advertisement -

De mannen doorzochten het huis en gingen er met een nog onbekende buit vandoor. De kinderen zijn enorm geschrokken, maar maken het naar omstandigheden redelijk goed. De politie is op zoek naar informatie die kan helpen bij het onderzoek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Verdachte overval tankstation in Zoetermeer snel in de kraag gevat

Zoetermeer - Dinsdag 12 december is een tankstation aan de Weidedreef het doelwit geweest van een overvaller. De...

Man (45) aangehouden na steekpartij in Zoetermeer, vrouw (38) gewond

Zoetermeer - De politie heeft maandag 23 oktober om 19.40 uur een 45-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op...

Grote brand in seniorenflat De Lelienborgh Duitslandlaan Zoetermeer

Zoetermeer - In seniorenflat De Lelienborgh aan de Duitslandlaan in Zoetermeer is donderdagochtend brand uitgebroken. De brand ontstond...

Politie doet onderzoek na aantreffen overleden persoon in Zoetermeer

Zoetermeer - Woensdagochtend 11 oktober is een overleden persoon aangetroffen in het water langs de Vaartdreef in Zoetermeer....